BC Leidschenhage

Doe mee: viertallencompetitie 24 - 25

schrijf je nu in en speel tegen andere clubs

Doe mee: viertallencompetitie 24 - 25

Ook dit jaar kan je je weer als viertal of als paar aanmelden voor  de districtsviertallencompetitie 2024/2025 (Hoofdklasse, 1e en 2e klasse). We hopen dat ook dit komende seizoen veel viertallen van BC Leidschenhage aan deze uitdagende en gezellige competitie mee zullen doen! Met name nodigen wij spelers uit die nog geen ervaring met viertallen hebben.
 
De viertallencompetitie loopt van half november tot half februari 2024. In deze periode speelt de Hoofdklasse 9 wedstrijden. De overige klassen spelen ca 8 wedstrijden, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Gemiddeld wordt er eens in de twee weken gespeeld. Er is een centrale slotdag op 16 februari 2025 in ons Bridgehome.
 

Inschrijving

De inschrijving sluit op 27 oktober 2024. Vergeet niet bij de opgave van een viertal te vermelden op welke avond je de thuiswedstrijden wil spelen. Paren die nu al weten dat zij in de competitieperiode langere tijd verhinderd  zijn, raad ik aan zich als onderdeel van een zestal in te schrijven. BC Leidschenhage mag vijf teams inschrijven voor de Hoofdklasse en drie voor de Eerste klasse Overige teams worden in de Tweede klasse ingedeeld.

Als je nog vragen hebt, aarzel niet contact met mij op te nemen(per mail jgabrandt@kpnplanet.nl of telefonisch 0644353243). Inschrijven per mail.
 
Jacques Brandt
Coördinator viertallen